Sista dagen i Sverige

Om ett dygn är jag på väg till Wien, vid 15 lyfter planet till Berlin från Arlanda. Dags att ge sig ut det största äventyret i livet än så länge, och det ska bli hur kul som helst. Men samtidigt känns det lite skrämmande, men på ett bra sätt. Har sett fram emot detta så pass länge nu att jag har lite svårt att fatta att jag faktiskt åker i morgon.

I morgon blir även första gången jag ska flyga, kan inte påstå att jag har känt av någon flygrädsla än. Men kommer den är det bara köra lite ”Jag kan flyga! Jag är inte rädd!” i så fall. Funkade det för Stig-Helmer ska det väll funka för mig med.

Packat det sista idag och resväskan väger 19,3 kilo. Tillåten vikt på flyget är 20 kilo, så ska klara mig undan överviktsavgiften. Jippi! Nu när allt är packat så inser jag att jag faktiskt åker i morgon och inte är hemma förns om 5 1/2 månad igen. Det är ändå ett tag, men tror att dessa månader kommer flyga förbi och snart är det midsommar helg och dags att åka hem till Sverige igen. Tack vare Facebook, mejl och lite skype så ska förhoppningsvis hemlängtan kunna hållas borta. Men blir den för jobbig får det väll bli en sväng till Ikea och äta köttbullar. Hehe!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s