Lång dag…

Gå upp vid 06.00 och komma hem för för kvällen vid 18.30… Vara student i Wien innebär minst sagt långa dar…

Det har vart en lång dag. Men lika bra att jag vänjer mig. Började vid 8 i morse och slutade till slut vid 18… Men lika bra att bli van vid det, för det är så mina torsdagar ser ut närmaste månaderna. Var dock ledig ett par timmar mitt på dagen, rätt skönt att komma hem en sväng efter schulpraxisen innan det var dags att åka till skolan för lektion.

Att det blir sådana här härliga dar beror på att en del av kurser ligger på kvällstid, eller att vissa grupper i kurser ligger på kvällstid. Många kurser erbjuds under flera tillfällen pga stort intresse så man får välja den tid som passar en bäst, och det kan innebära långa dar för att pussla ihop ett schema som funkar både tidsmässigt och där man får alla önskade kurser.

Men imorgon är i alla fall en kort dag, 8.45-11. En lektion på fredagar och är i fm gruppen där. Perfekt! Och vi ska tydligen se på film imorgon i ”Landeskunde”. Antagligen handlar filmen om Österrike då hela denna kurs handlar om Österrike. Men det kan säkert bli intressant.

Skulle kunna lägga mig och somna nu, men ska hålla mig i vaken några timmar till. Har inte lust att vakna i ottan i morgon och va pigg. Plus att jag vill veta hur hockeyn slutar innan jag går och lägger mig. Det är ju så spännande nu, med slutspel i antågande är det lite surt att inte befinna sig i Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s