Mer film i skolan

Tillbringade förmiddagen med att titta på film idag igen. Men läser man en kurs som heter Filmanalys så kan man ju ana att man kommer titta på en del film. Idag såg vi ”A serious man”. Tycker den var riktigt bra, men många härliga skratt. Men vår lärare tyckte vi hade skrattat väldigt lite efter… Okej, bara för att hon satt och garvade både nu och då behöver väll inte vi göra det, eller?

Till nästa vecka måste jag ta och se filmen ”Submarine”. Vi skulle tydligen ha sett den helst till idag, men det var det bara 1 som gjort. Oj då. Den ska finnas tillgänglig på nätet och dvdn har kommit ut så bara välja på vilket sätt man önskar se den filmen. Ingen aning om vad den handlar om, det blir en överraskning när jag tlll slut ser filmen.
Den andra filmen vi måste se för kursen är ”The iron lady”, det klagar jag verkligen inte på. Om jag kan gå på bio en helg och göra det som en skoluppgift är det helt ok. Måste bara hitta en bio här i stan som visar den i original version, vägrar se den dubbad. Speciellt då det även är till en kurs som är på engelska med, då ser man ju såklart filmerna på engelska med. 
Om varje tisdag förmiddag i skolan kommer tillbringas med att se på film kommer jag inte ha några som helst med att ta mig dit. Enda som saknades idag var popcornen 🙂
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s