Cykling….

Trodde inte jag skulle kunna sakna min cykel så pass mycket som jag faktiskt gör. Har insett denna vecka att 5 månader utan min cykel kommer bli tufft. Det är så här cykel säsongen börjar normalt och inte kunna ge sig ut en söndagsmorgon på en härligt träningsrunda är rätt jobbigt. Extra jobbigt blir det när jag ser någon komma farande på en racer uppenbarligen ute för att träna.

Skulle i och för sig kunna ta en löprunda längs Donau kanal, men då jag både hatar att springa samt att knät skulle protestera efter en stund så är det uteslutet. När jag kommer hem i slutet av juni, antagligen den 29:e är det jag som ska ut och cykla. Fram med racern och  ta en favorit svängarna runt Motala.

5månader utan tv är inga problem, de första 5 veckorna utan har gått hur bra som helst. Att jag knappt tittar på tv annars heller kan kanske hjälpa mig klara av det. Men utan cykling i 5 månader, en vår? Hur tänkte jag där? Att jag skulle sakna det så pass mycket som jag faktiskt gör hade jag inte räknat med. Men det finns dock möjlighet att hyra en cykel och upptäckta Wien från cykelsadeln. Det skulle i och för sig vara rätt trevligt att göra någon dag.

Annonser

3 reaktioner på ”Cykling….

  1. Gör det så får du se lite mer

  2. Precis min tanke. Får satsa på det en solig dag framöver 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s