Torsdag

Så var det snart helg igen. Veckorna springer förbi tycker jag. Men på något sätt är det rätt gött, spec nu för då blir det tisdag snabbare! Och på tisdag ska jag äntligen får se Rise Against live!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JHiqGqoIGII&ob=av2e

Hade jag varit hemma i Sverige just nu hade jag utan tvekan befunnit mig på kulturakademin i Motala ikväll. För där går denna afton en dröm i uppfyllelse och jag får inte vara där. Hammerfall spelar i Motala! Grattis till er som är där! Jag är bara lite avis på er 🙂 Mamma, jag räknar med en ordentlig rapport imorgon om hur det var.

Jag trivs hur bra som helst i denna underbart vackra fantastiska stad, men att missa slutpelet i hockeyn är mer är surt. Det hela blir även värre att jag ej kan se matcherna via webben. Utan måste hålla till godo med aftonbladet och Twitter för att veta vad som händer.

Har även haft min första lektion på min ”schulpraxis” idag. Det gjorde jag och Tanya från Ryssland hur bra som helst. Har behövt lugna henne den senaste veckan inför detta, då detta var första gången hon skulle hålla i lektion. Men det gjorde hon galant. Och de 2 lärare som var med i klassrummet tyckte vi skötte oss väldigt bra.

Samma klass som vi hade idag har andra studenter på onsdagar, och då är det kaos. Dem gillar inte de studenterna de har på onsdagar tydligen och beter sig därefter. Men mig och Tanya gillar dem, tur för oss. Det innebär ju att de uppför sig. Lyssnar, gör de vi ber dem om och respekterar oss. Kan inte bli mycket bättre! Nästa vecka ska vi presentera våra hemländer, har en känsla av att det kommer bli väldigt uppskattat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s