Jävla förkylning…

… När ska du ge med dig??? 2 veckor genomförkyld är mer än tillräckligt. Trött på att näsan rinner konstant, hostan, en hals som lever sitt egna liv och det faktum att jag helst av allt skulle vilja sova 24timmar om dygnet för att slippa ifrån alla dessa symptom. Du gör mig helt utmattad jävla förkylning!!!

Inte direkt perfekt då det är fullt upp i skolan och jag skulle behöva vara frisk! Plus att jag har lov nästa vecka, vill va frisk då tack.  Och som det inte vore nog idag så har jag nog fått lite feber nu med verkar det som, inte konstigt att jag att och frös på lektionen nu på morgonen. Ipren, eller i alla samma sak köpt här, och sängen blir det nog nu! Måste bli frisk. Tur att jag är ledig imorgon, en dag till att kurera mig. Vill ju inte behöva missa allt för många lektioner pga av dig din lilla jävla förkylning.

Ingen som vill ta över den? Har slängt ut frågan tidigare men fick tyvärr inget napp då så försöker igen. Kan även erbjuda ett lillfinger som gör ont med jämna mellanrum, ett vänster knä som inte är vad det borde samt en vänster fot som även det lever sitt egna liv lite när den känner för det. Alltihop bortskänkes till högstbjudande!
Tillägg: Min mammas högerfot och vänstra sidan av bröstkorgen erbjuds även de till högstbjudande 🙂

Bara höra av sig vid intresse! Prio ett är dock fortfarande förkylningen med tillhörande feber som kommer och går, såklart. Ett sådant här erbjudande vet man inte när det kommer igen, så passa på att slå till nu! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s