Schulpraxis

Har schulpraxis (praktik) varje torsdag förmiddag denna termin pa en skola här i Wien. Pa samma skola som jag är, är även Tanja fran Ryssland. Och idag hade vi planerat en presentation var för att beskriva vara hemländer. Sagt och gjort!

Trodde att det skulle väll inte ta mer än 30minuter totalt sett, för jag tänkte att ingen av oss lär väll prata mer än 15min. Men vi lyckdes visst fylla hela lektionen pa 50min! Wow!!! Inte illa, det gick ju bättre än väntat och eleverna verkade även tycka att det var intressant. Att halla en hel lektion hade vi kanske inte tänkt oss men när det rullar pa är det bara köra pa.

Har 2 klasser och dem är väldigt trevliga! Gillar dess elever, och dem gillar tydligen oss med. Deras lärare har fragat dem om detta, för pa onsdagar har de 2 andra studenter och da beter de sig förjävligt. Sa varför denn skillnad? Svaret: dem gillar mig och Tanja! Vi pratar inte tyska. Det finns tydligen en fördel med att tyskan är väldigt knaglig.

Skriva pa ett tysk tagnetbord är inte det lättaste. Alla tagneter sitter inte riktigt där jag är van vid.

Bara idag och imorgon kvar! Vid 17 imorgon tar jag ledigt i sadär 1 1/2 vecka! Pasklov, du är väldigt välkommet! Första lovet under en termin sen 3:an pa gymnasiet. En vecka da jag inte behöver göra ett dugg. Men det blir nog bade Salzburg och Bratislava! Man maste ju ut och se sig om. Annars är man ju dum om man inte passar pa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s