Konstiga skador? Ja

Den här dan alltså…. Den började på sämst sätt genom att det högg till riktigt ordentligt i ryggen efter en dusch i morse när skulle klä mig. Det resulterade i att jag knappt kunde röra mig under ett par timmar innan de smärtstillande gjorde verkan ordentligt.

När sen väll ryggen kändes okej igen gick smärtan neråt, till rumpan. Och nu sitter den i baksidan av vänstra låret vilket gör att sitta är en pina just nu. Enda som inte gör inte ont är att stå eller ligga ner. Härligt va?

Men trotsade smärtan för en fika på Starbucks ikväll med Tanja från Ryssland. Och det var det värt, skrattade i stort sett konstant i 2 timmar. Förutom att fika blev det en fotosession med bilder på enbart mig… Har sådär 90bilder på mig själv nu, den ena är galnare än den andra. Enda nackdelen var att det regnar i Wien ikväll.

Så jag firar påsk med att ha ont lite överallt, hur firar du? Någon som vill ha ett ömmande vänster ben? Dags att  lägga sig igen, så denna jävla smärta försvinner. Har ingen aning om vad jag gjort för att få så här ont i benet, och enbart på baksidan av låret med. Börjar i ländryggen och försätter ner till knävecket i stort sett. Har väll lyckas sträcka några muskler eller nåt igen. Hoppas bara det går över fort, för att inte kunna sitta utan att få ont är inte särskilt roligt.

Annonser

2 reaktioner på ”Konstiga skador? Ja

  1. Låter som att du hade en rätt kul påsk, synd bara det där med skadan. Hoppas att det snart går över och att du slipper sånt i fortsättningen.

  2. Ja, den började ju inte så bra men slutade desto bättre. En del av alla dessa bilder Tanja tog på mig ikväll kommer laddas upp här under morgondagen antagligen så ni kan se vad vi sysslade med som fick oss av nästan vika oss av skratt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s