Fruktansvärda smärta

Den smärtan jag känt senaste dygnet från ryggen, rumpan, lår och nu vaden är det värsta på länge. För fy fan vad ont jag har haft. När det var som värst så var det enda som inte gjorde att ligga på mage stil i sängen, minst lilla rörelse och hela kroppen skrek av smärta.

Idag är det bara vänstra vaden som gör ont, vilket gör att gå är lite halvsvårt. Ännu roligare blir det av att vänster fot har känts mer eller mindre bort domnad senaste dygnet. Härligt, eller hur? Efter att ha beklagat mig över dessa smärtor på Twitter har jag fått tipset att det kan vara ischias, eller falsk sådan. Båda sk tydligen göra jävligt ont, och det kan man minst sagt säga att jag haft. Efter en google sökning på symptom så kan jag va  beredd att hålla med om att det kan va det. För detta började i ryggen och har sedan strålat ut i 1 ben. Såklart vänster, där är ju där jag alltid får ont.

Hoppas bara det går över på ett par dar, samt att min fot börjar kännas normal snart igen. Lite jobbigt att gå på en fot som känns halv bort domnad.

Hej LVC förresten! Se till att slå Falkenberg hemma idag. Följer matchen med spänning via datorn. Volleyboll, för er som undrar.

Och Brynäs ska spöa SAIK i finalen, så blir jag nöjd. Trodde aldrig jag skulle hålla på Brynäs, förvånar mig själv ibland.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s