Så gick den helgen och mamma har åkt hem

Idag åkte mamma hem, sade hej då på Vienna internationall airport vid 13 tiden. Lika roligt som det var att hon kom, lika skönt var att hon åkte hem igen. Det kan ju låta lite hemskt, men det tog på krafterna att tillbringa 24timmar om dygnet tillsammans. Det var väldigt roligt att träffa henne några dar, nu ska jag väll i alla fall inte sakna mamma, utan bara alla andra fram till 29juni. Men det har gått överförväntan de första 2 1/2 månaderna, så det nog gå resten av tiden med. Vi hade en minst sagt händelsrik helg, körde slut på lilla mamma ordentligt varje dag. Vi var väll ute mellan 8-10 timmar varje dag, och stora delar av den tiden. Motion har vi fått i alla fall.

Nu är det hockey som gäller för hela slanten! Hoppas på att kunna skicka ett sms till mamma innan hon landar i lkpg att Brynäs numera är svenska mästare. Så kom igen nu Brynäs! Spöa saik på hemmaplan!

Stör man mig nu under denna match riskerar man att bli mördad nästa gång jag ser personen ifråga, det beror på hur allvarlig störningen är! Och då ska de tilläggas att jag inte ens ser matchen… Sitter på helspänn ändå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s