Helg

Var tog denna helg vägen? Dessa 3 dar har ju bara sprungit förbi, och det är väll synd att påstå att jag gjort särskilt mycket. Jag fick hela fredag ledig, inte helt fel. Har bara en lektion på fredagar och i fredags var Landeskunde inställt då vår lärare befann sig i Rumänien då istället. En extra ledig dag tackar man ju inte nej till direkt.

Denna helg har jag då inte gjort mycket, vädret har inte varit det bästa heller. Började i fredags med regn och åska, igår var det underbart soligt innan regnet var tillbaka idag. Men kommande vecka ska det tydligen bli både varmt och soligt, även om det ska regna lite med. Men 20grader och regn kan jag väll stå ut med, någon dag 🙂

Mest tillbingat helgen med att titta på film, och plugga en del. Har en redovisning imorgon em, den ska säkert gå bra. Känner att jag har koll på läget där. Idag blev det en trevlig fika med Tanja, allt lika roligt att tillbringa några timmar med henne.

Men nu ska jag plugga tyska glosor! Det är ju så roligt… Eller inte. Fick även reda på idag av Tanja att vi tydligen ska skriva en essay en kurs för att få ett betyg. Denna kurs avslutades redan innan påsk, och nu fick jag den information via en kompis som läste samma kurs. Det kunde inte läraren ha nämnt på sådär en lektion kanske, eller skickat ut ett mejl om till alla i gruppen? Icke det, tydligen har hon sagt det till någon och sedan hoppas på att budskapet når alla! Hmmm… Men det verkar inte va så svårt att bli godkänd, det räcker tydligen med att lämna in något skriftligt så är du godkänd. Det verkar ju bra, läsa är väll onödigt. Bara man lämnar in, men visst. Inga problem att skriva en essay om en film för kursen ”Filmanalys”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s