Det här var inte min dag…

Känns som allt gått åt helvete idag… Trevlig dag. Allt började med att det var ett jävla kaos i tunnelbanan i morse, inget gick som det skulle. Det slutade så klart med att jag blev försenad till praktiken, dock med endast 15min men ändå. Jag hatar att komma försent.. Fick höra av våran lärare på praktiken att tydligen hade en linje börjat gå först vid 7tiden imorse, bara ett par timmar för sent. Något hade gått sönder och det var ju då tvunget att lagas. Detta var ju såklart en av de linjer jag skulle med. Inget konstigt att den röda linjen var fullsmockad med folk då… Folk överallt och alla tåg är försenade, underbar start en torsdag 🙂

Praktiken gick bra, utan missöden i alla fall. Sen vid 14.30 skulle jag på ett typ studiebesök i en kurs, på Wien Museum. Det blir ju trevligt tänkte jag, det hade det säkert blivit om jag hittat det jävla museumet i tid. Gogglade för att ta reda på adressen, sagt och gjort. Karlsplatz 19 stog det på hemsidan som jag läste, men hittade jag Karlsplatz 19? Så klart inte… Så där sprang jag runt i sådär en halvtimma och letade, hittade till slut efter mycket om och men detta museum. Men det låg ju på Karlsplatz 4, det är en jävla skillnad. En kvart sen dit vart jag med, vilket resulterade i att jag missade min grupp… Bra! Vid det här laget var jag bara så jävla trött och fötterna ville bara ur skorna så då gav jag upp för dagen. Bara dra iväg till läraren under kvällen och förklara varför jag ej kom. Men eftersom det är skolans mest förvirrade lärare och man typ kan få närvaro utan att va där så är det nog lugnt. Plus att hon gillar oss internationella studenter och jag som är från Sverige verkar va något särskilt, om man ska gå på hennes reaktion när hon fick reda på att jag är svensk. Hon blev så glad då och började genast prata om ett utbyte hon haft med Linköpings universitet för sådär 10år sen eller nåt.

Just det, har fått ett härligt skavsår på vänster häl med…. Tur jag har skavsårs plåster hemma i alla fall. 

Men det finns faktiskt något positivt med denna dag! Det är sommar i luften!!! Solbrännan är på g!

Hoppas på en bättre dag i morgon, då är det excursion dags. Ute mellan 9-14.30 typ. Yeaahh! Anki är väldigt glad över det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s