Pluggheg

Den här helgen ska jag inte göra mycket annat än att plugga. Låter väldigt roligt, eller hur? Som vanligt så ska allt göras på en gång och just nu så ska sådär 10 uppgifter göras på en gång. Deadline i alla kurser på en gång känns det som, lika underbart som alltid.

Har en redovisning på måndag morgon som jag försöker få ihop. Men nu hur lyckas man få temat ”holidays” i matte och naturkunskaps undervisningen? På engleska?? Det sitter jag funderar på för närvarande. Vi ska planera en veckas undervisning där vi får in engelskan även i andra ämnen med ett specifikt tema. Men det ska jag nog lösa till slut, 4 av 6 ämnen har jag aktiviteter till så det känns ok.

Måste även skriva en praktikrapport under helgen, bara sådär 10sidor text eller nåt. Ingen aning om vad ska fylla dem sidorna med, men det löser sig säkert det också. Ordbajsa, fast på engelska denna gång. Inga som helst problem!

Nu tycker jag faktiskt att det är rätt skönt att solen INTE skiner idag, hade varit rätt surt att sitta inne och skriva om varit sommarväder ute. Det får gärna vara grått, trist och regnigt hela helgen. Bara jag får detta gjort! Då motivationen för att plugga en hel helg inte är den bästa så gäller det att hitta ljusbitar nånstans.

Ska se om jag kan få klart inlägget om Budapest med, det är påbörjat men har inte haft varken tid eller ork att skriva klart det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s