Långhelg

Tog helg vid 16.30 idag efter en lång dag, att ha schulpraxis på fm och sedan lektion i skolan på em är inte den bästa kombon. Totalt slutkörd när jag slutade. Praktiken gör att dagen känns betydligt längre än vad den är, det tär på krafterna och huvudet. Men nu är det helg! Och långhelg dessutom, ledig fram till nästa torsdag. Va sägs om det! Härlig va?

Vad gör man då? Jo, jag åker till Prag över helgen, fre-mån. Ska bli väldigt roligt, hört mycket bra om den staden så ser fram emot detta. Kl 8 imorgon bitti går bussen, bara 4timmar norr ut.

Hoppas ni får en bra helg hemma i Sverige med årets största spektakel på tv. Hoppas som vanligt på att Sverige gör ett riktigt magplask, allt i hopp om att vi någon ska lära oss att inte ta ut segern i förskott vad det än gäller. Det gick ju inte så bra i Hockey-VM, eller hur? Trots ett lag fullt av NHL proffs. För det hade ju Tre Kronor vunnit redan innan enligt både tidningar och laget.

Kan erkänna att jag inte ens hört låten, det har jag lyckats undvika i år. Och inte någon annan låt heller för den delen 🙂

Får se om jag har tillgång till Internet under helgen, annars får jag väll ta reda på hur skiten slutade på måndag kväll när jag är hemma igen. Men kan leva i ovisshet över det ett par dar om det så. Ska även klara mig utan dator i 4dar nu, klarade jag en helg i Budapest ska väll en dag extra gå bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s