Sommarlov för en del

Det här med att en del gar pa sommarlov nu, skönt för er! Men sj har jag 3/2 vecka kvar i skolan. Detta blir den längsta terminen under min skoltid, inte en midsomamrafton är jag ledig.

Obl excursion da, till Donuainselfest! Detta är tydligen en stor folk fest med massor av band och aktivteter, lockar runt 1milj peroner eller nat sant. Sa skola pa midsommarafton känns faktiskt jävligt bra när man far göra sadant!

Och nej, jag är inte glömt bort hur man stavar. Sitter bara och skriver detta i skolan med tyskt tagnetbord. Börjar lära mig var bokstäverna sitter nu, efter x antal feltryckningar.

När läraren fragar ”Är det ok om jag ger den en 3 i den här kursen?”. Sätta sina egna betyg, ja tack! Hade detta betyg enbart gällt engameng pa kursen hade jag fatt en 1 utan att tveka, men allt som man gör ska ju vägas in. Och redovisningen saknade vissa delar vilket drog ner betyget ett par snäpp, men 3 helt ok. 1 är bäst och 5 är sämst, sa hamna i mitten är väll ok.

Annan fraga, vem beställde regn över Wien idag? Erkänn! Men det är varmt i alla fall, typ 17-18. Pa fredag vägrar jag regn, sol och värme da tack. För da ska jag äntligen aka till Alperna, till Rax! Ocksa det som skolupg:)

http://www.raxalpe.com/en/menu_main/rax-aerial-ropeway2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s