Motala, jag saknar dig faktiskt

Det är faktiskt möjligt att sakna den stan, hur konstigt det än må låta. Men har insett under dessa månader att jag faktiskt saknar min hemstad och har ibland önskat att jag vore där. Sa efter studenten när jag flyttade till jkpg att jag aldrig någonsin skulle flytta tillbaka, men var är det jag letar lägenhet just nu? Just det, Motala. Kanske var så att jag behövde komma därifrån under ett par år och få se lite annat. Och nu när jag ska påbörja min sista hela vecka här i Wien så ser jag faktiskt fram rätt mycket åt att komma hem till lilla Motala. Men mest av ser jag fram emot att träffa er som jag saknat något enormt denna vår. Hemlängtan har jag inte drabbats av en enda gång, förutom då när ryggen tyckte att det var dags att paja. Men då kom ju mamma några dar senare så då var det lugnt.

Men saknaden, under en sån här period inser man vilka personer som betyder absolut mest för en samt att jag har hunnit reflektera en hel del över livet. Helt otroligt vilka underbara insikter man kan komma fram till.

Har även varit ute och cyklat idag! På en vanlig cykel alltså och inget annat. Hyrde en cykel och tog min en runda på ca 90min runt i central Wien i värmen, svettigt blev det. Det går att hyra cykel lite överallt runt centrum genom ”Wien CityBike”, smidigt och billigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s