Trevlig midsommar

Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar! 

För mig är detta första året sen 2007 jag ej jobbar, och det är faktiskt rätt skönt. Att jag jobbat midsommar 4år rad gör att det inte blivit så mycket firande. Men vad gör det när jag 2010 blev bjuden på både tårta och bubbel av trevliga båt och husbils turister i Ruda. Alltså det var en familj som åkte Göta Kanal, halva med båt och halva med husbil. Trevligt folk!

Men det är lite trist att faktiskt inte va hemma under midsommar, det är ändå en rätt trevlig helg. Men då det är Donauinselfest här i Wien hela helgen väger upp för det. Eller vad sägs om att fira midsommar genom att gå på konsert med Johnny Logan ikväll? Det är vad jag ska göra! Och hela festivalen är grattis. Nämnde jag att det är Europas störst utomhus festival?

Johnny Logan ikväll och Sunrise Avenue på söndag kväll! Detta kan bli en väldigt bra helg 🙂
_________________________________________________________________________________
Uppdatering kl 23.40

Det blev visst ingen konsert med Johnny Logan, det var ju omöjligt att hitta rätt scen… 20 olik scener, x antala hundra tusen besökare. Totalt sett runt 2milj under helgen, mycket folk. Men hamnade framför något annat som var rätt bra ändå, några tjejer från Österrike tror jag. Dem sjöng i alla fall på tyska samt spelade cello och fiolo, men jävlar vilket drag det va. Men fördelen med denna trip är att jag vet i stort sett var Sunrise Ave spelar på söndag, underlättar för mig då. Kan tilläggas att denna Ö där denna festival hålls är 2,1 mil lång, enkel resa… Gå/spring ett varv runt och du har gjort ett maraton. Inte det lättaste att hitta rätt bland försäljare, mat/drickes stånd och folk då.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s