3dar kvar

Var tar dagarna vägen? Snart är det fredag och vid 10.50 lyfter planet mot Stockholm och arlanda. Helt ofattbart. Ofattbart måste vara det svenska ord jag använder mest just nu. För det beskriver känslan inför att jag ska åka hem igen väldigt bra. Var tog dessa månader vägen?

Varit på PH Wien för sista gången idag, ofattbart det med. Kommer ihåg första dagen där som det var igår, men det var den 7feb och det var kallt och väldigt mycket snö här. ”Checkade ut” från skolan idag, fick ett fint intyg på att jag tillbringat dessa månader här som erasmus student. Men helt klar med PH Wien är jag inte, så fort alla betyg finns inrapporterade ska vi meddela internationella kontoret det här så kollar dem upp det med, skriver ut dem och skickar ett betygsdokument till mig. Det kan väll kanske ta ett tag eftersom vissa lärare tydligen är lite sega på att rapportera in betyg.

För övrigt, det var visst 3miljoner besökare på Donauinselfest i helgen. Bra att läsa tidningen ibland, mest folk var det i söndags då hela 1,2 miljoner besökte festivalen. Jag var en av dem. Rätt coolt att ha besökt Europas största utomhus festival! Som dessutom är gratis! Inte alla som kan säga att dem gjort det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s