Catch up

Har en lugn stund på jobbet just nu så kan ju passa på att blogga lite igen tänkte jag. Blev väldigt dålig på att uppdatera min blogg efter att jag kom hem. Men ni som träffat mig sen dess vet att det har varit en hel del ändå, och det är först nu efter att ha varit hemma ca 1månad jag faktiskt börjat inse att jag är hemma i Sverige igen. Det blev en skaplig omställning, igen.
Så vad har hänt sen sist:

  • Fick en lägenhet som jag sen inte fick ändå för att killen som bor där nu ångrade sig. Har man sagt upp lägenheten och något sagt ja till tycker jag kanske inte man kan ångra sig. Men men. Så om du vet en ledig 1:a i Motala, hojta gärna till. Bo hos mamma är inte idealiskt. 
  • Blev sjukskriven 2dar, första gången under mina år som slussvakt. Varför? Ryggskott, igen. Samma visa som i april. Bara inte lika allvarligt denna gång. Så detta är min första arbetsdag sen torsdag förra veckan. Blev 5dar hemma, jag började nästan krypa på väggarna. Hur jag skulle klara att ha semester i 4veckor och bara gå hemma är ett mysterium. 
  • Var på smultrunstället med pappa igår. Väldigt gott!!!! Fick även min examenspresent att honom igår, en systemkamra! Tack Pappa, du är bäst
  • Och nu jobbar jag i värmen, vart? I borensberg såklart, var annars?
Set fram något enormt mot lördag nu, och den 2:a aug efter gårdagenskvällen. 
Lördag: Hammerfall i Dalhalla!
2:a aug: Tomas Ledin i Helsingborg. Såg du inte hans en timmes konsert direkt efter allsången igår, in på svt play direkt. Helt underbart bra! 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s