Tack Telia

Ringde Telia för att säga upp mitt mobila bredbandsabonnemang, och då fick jag upplysningen om att det är ju 3 månaders uppsägningstid på det. Oj då, det blir ju dyrt.

Men det kunde jag ordna åt mig killen jag prata med. Så istället för att säga upp det helt och hållet gjorde görs det om till ett mobilt bredband som jag enbart betalar för när jag använder det. På det sätter slipper jag betala för det nu i månader. Detta är tydligen en tjänst som man kan skaffa sig om du redan har ett fast bredband hos Telia, vilket jag har.

Mycket bra tyckte jag och gick med på den dealen direkt. Bra, då slipper jag tänka på räkningen med det mobila bredbandet i fortsättningen. Samt att det kan vara bra att ha en backup i fall att fibern inte skulle fungera.

Fick även frågan varför jag ville säga upp mitt abonnemang  När jag sa att det för att jag skaffat fiber abonnemang hos Telia istället blev han mycket nöjd i supporten. Ibland är ni riktigt bra Telia och just nu är jag väldig nöjd med er, ni sparade ju inte massa pengar åt mig just nu. Tack för det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s