Ny mobil…

Det där nyårslöftet att inte köpa några nya teknik prylar detta år höll i 1dag… Köpte nämligen en samsung galaxy s3 idag. Varför kan man ju fråga sig när jag hade en s2 som jag ska betala på i sådär 1år till?

Jo, det är nämligen så att isfläckar och en mobil inte var den bästa kombon. Att halka på en is fläck på nyårsafton med mobilen i fickan på byxorna var inte så smart. För då la displayen på mobilen av, när jag startade om mobilen efteråt fick jag enbart en svart skärm med ett par fina färgade linjer… Telefonen startade  , men någon bild fick jag då inte. Var bara att inse att den var trasig och att det skulle gå på garantin var bara att glömma. Så anmälde det till försäkringsbolaget och fick idag mejl om det kommer komma in lite ersättning  på kontot i alla fall. Så efter jobbet bar det av för att köpa ny mobil, dyrt blev det och det dyrare kommer det att bli då min s2:a inte är betald än.. Men men, det är smällar man får ta ibland. Nu har jag en jävligt bra mobil i alla fall. Denna ska jag vara extremt rädd om, har märkt hur lätt dessa moderna prylar går sönder nu.

Tips: Se till att undvika närkontakt mellan en smartphone och is täckta gator…

Tips 2: Undvik även att träffas av flygande korkar från champagne flaskor ovanför ögonen… Det gör jävligt ont och du får en bula på ögonbrynet som är ömt ett par dar efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s