Sportlov

Just nu är det sportlov i Östergötland och jag som är fritidspedagog jobbar såklart. Lov veckorna är bland det bästa med det här jobbet, trots att jag jobbar. Vi har typ halva gruppen denna vecka så vi har slagit ihop med det andra F-1 fritids på fridtuna, tillsammans hade vi igår 21 barn och idag 24. Lugnt med andra ord, normalt har vi ca 34 var. Under loven får man verkligen chansen att lära känna barnen på ett annat sätt samt även lära känna barn som jag normalt inte jobbar med, men då vi slår ihop denna vecka så får dels vi personal lära känna andra barn och barnen hittar lite nya kompisar. Sportlov

Igår tillbringade vi en stor del av eftermiddagen i gympasalen, väldigt trevligt. Barnen var rätt slut lagom till mellis. Idag stod det utflykt på schemat, vi tog med oss 12 barn vid 8.30 och gick till atelje passagen här i Linköping. Jag hade aldrig varit där innan men måste säga att det var riktigt trevligt. Rekomenderas varmt! Barnen fick måla dörrar och sedan fick vi kolla på en konst utställning. Lite bilder av barnens alster kommer, ska bara föra över bilderna från kamran till datorn. De 12 barnen verkade tycka det var roligt och dagen går mycket fortare när man gör något utöver det vanliga. Och det är väll det man ska göra på loven? Imorgon är det så dags för 12nya barn att gå dit. Hoppas det blir lika lyckat för den gruppen som det var för oss idag.

IMG_3307 IMG_3292 IMG_3288
3 av de fina verken som producerades idag av mina duktiga fritidsbarn 🙂

Vi hade även planerat att åka till flygvapen museét idag, efter lunch. Men vi ställde in det pga sjuk personal. Det får bli ett annat lov det. Kommer ju ett påsklov snart med, vi måste ju ha något roligt att göra den veckan också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s