Ja, jag ställde klockan

Om jag ställde klockan för att få se starten i Vasaloppet i morse? Om du tvekar på svaret på den frågan känner du inte mig.

Det var aldrig någon tvekan om jag skulle se denna klassiker, och gick jag upp förra året i Wien för att se sändningen via svt-play så gick självklart upp även idag.

Ni som känner mig vet att jag har haft en idé om att åka tjejvasan för att kunna genomföra en tjejklassiker, till och börja med var planen. Men senaste tiden har jag insett att det kommer inte funka. Det är inte värt risken. Vilken risk kanske du undrar nu. Att slå upp en knäskada som redan orsakat mig mer smärta och problem än jag vågar tänka på. Jag kan inte åka utförsskidor över huvudtaget, tråkigt men sant. Dels får jag ont dels litar jag ej på att knät håller. Längd går inte mycket bättre det heller, åtminstone inte sista gången jag försökte jan 2011 i Vemdalen. Tror inte det är bättre nu.

Löpning ingår ju även i en klassiker, jag kan springa ca 20 meter utan att få skapligt ont för att uttrycka mig snällt. Så det lär inte gå det heller.

Så tyvärr har jag lagt ner min dröm om att kunna genomföra en tjejklassiker. Det är inte värt att riskera knät för en sådan här sak. Nu när jag äntligen har blivit så pass bra som jag antagligen kommer att bli så kan det gärna få hålla sig så.

Så även i fortsättningen blir det cykling, för det gillar knät 🙂 Närmast är det tjejvättern 8juni!!!

See you in Motala?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s