Fot bortskänkes

Eller fötter rättare sagt, även fast det bara är en fot som gör ont just nu har jag samma problem med båda. Så dessa fötter bytes gärna mot ett bättre exemplar. Någon intresserad? Skriva en kommentar nedan i så fall eller kontakta mig på twitter.

Det finns ett fint namn på vad det är för ”fel”  på mina fötter, det glömde jag såklart bort så fort Bosse sa det på team sportia igår. Jag kanske kan lära mig det på måndag istället. Det vore ju lite roligt att läsa på om dessa fot problem och hur de uppkommer. Kanske skulle skicka in mamma och pappa för att göra en fotundersökning dem också, det vore ju lite roligt att veta vems fötter jag har.

Hur ont kommer jag ha ikväll är nu frågan? Jobba idag, det lär bli en hel del stå och gå. Ordinerad vila och högläge när jag inte jobbar, så sitter just nu med datorn i knät i soffan med benet upplagt på soffbordet med foten upp i luften. Med 2 mer eller mindre svullna fötter är det nog bäst att följa det rådet.

Tror att jag även efter detta kommer vara rätt bra på att även linda fötter, knän är jag en hejare på att linda. Både mig själv och andra, man blir lätt det efter alla besvär jag haft med mina knän. Nu är det så dags för mig att lära mig linda fötter riktigt bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s