Foten, det var visst lite värre än jag trodde

Denna fot alltså. Hur många kapitel ska det bli i den historien innan den blir bra igen? Gick till jobbet i tisdags,det gillade inte min fot kan jag säga. För på  vägen hem kom smärtan. Mitt under den värsta smärtan på bussen twittrade jag även om detta elände. Så här lät det i tisdags kväll:

fot 2

 

17.50

fot 2   17.54

fot 3 18.07…

Istället för att åka hem hamnade jag på akuten istället alltså. Tillbringade ca 1 timma av tisdagskvällen på akuten, fort gick det i alla fall. Efter undersökning och röntgen fick jag beskedet att jag har en inflammation i foten. Jipii! Eller inte? Får inte stödja på foten så hoppade alltså ut från akuten på kryckor. Fick även smärtstillande i form av diklofenak utskrivet.

Att hämta ut den medicinen är även det en historia för sig, åkte till apoteket med pappa igår, Men det fanns inget reccept. Va fanken? det skulle jag kunnat hämta redan i tisdags kväll enligt doktorn. Ringde mamma som fick fick ringa akuten och undersöka saken, det  visade sig att doktorn inte ens skrivit något recept. Bra där. Men doktorn i tjänst igår ringde upp mig och vi löste detta, så fick hoppa ner för trapporna 2 gånger igår för att åka till apoteket. Så nu är ska jag äta smärtstillande och antiinflammatoriskt i 10 dagar. Kryckor och tabletter, livet är riktigt roligt just nu.

Självklart hemma denna vecka, blev en dag på jobbet. Denna vecka skulle jag sjukskriva mig själv men är det aktuellt att vara hemma även nästa vecka blir det att ringa antingen ortopeden eller vårdcentralen i morgon och be om sjukskrivning nästa vecka. Och för att vara ärlig kanske jag inte ska jobba medan jag äter diklofenak. Ätit sådana tidigare och reagerat lite olika.

Mitt i detta elände har jag ändå hittat något positivt, mina armmuskler kommer få ett ordentligt träningspass. För att hoppa i trapporna är inte det lättaste, ner går bra men upp…. Gör jag det ett par gånger per dag kommer mina armar vara i bra form snart 🙂

2013-03-19 20.35.33Mina nya vänner, fast jag redan sur på dem…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s