Nya rosa skor

Med nya sulor behövdes det även nya skor. Sagt och gjort igår efter jobbet skippade jag K-Ringens årsmöte och gick till team sportia istället för att köpa nya skor. Upptäckte när jag tog fram mina gympaskor att dem var helt slut invändigt samt ingen som helst dämpning kvar. Inte bra för mig som måste ha bra skor.  Köpa skor brukar kunna bli dyrt för mig, den igår blev det faktiskt inte så dyrt. Kanske kan bero på att skorna jag köpte var nedsatt 500:-, från 1499:- till 999:-. Det kan ju anses dyrt ändå, men i min värld är det billiga skor. För är det en sak jag är beredd att betala för så är det skor. Skor ska vara kvalitet och dem ska passa mina fötter. Så enkelt är det, då får jag helt enkelt vara beredd att ta fram stora plånboken.

Insåg härom dagen att då jag är förbjuden att använda converse, förutom under korta stunder. Alltså inte skorna som jag tar till jobbet, så hade jag bara 1 par bra skor. Inte ok. Varför ska jag inte ha converse och liknade skor? Ingen som helst dämpning eller stöd för foten i dem, sen att råkar äga 2 par är ju en annan femma.  Mina converse dojor kommer antagligen endast att användas om jag någon gång ska på fest eller liknande när sport skorna inte riktigt passar.

För övrigt börjar jag gå in mina nya sulor nu, känns riktigt bra att ha dem i skorna. Att på orginalsulor känns konstigt nu istället. Ge mig någon vecka till så använder jag dessa sulor hela tiden i alla skor. Men bytet av sulor mellan skor och se till att rätt sulor följer med i väskan är en aning tidskrävande.

2013-04-17 07.55.25

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s