På väg

Sitter just nu entrén på Landvetter och väntar på att klockan ska bli 15.50 så jag kan checka in på mitt flyg. Bara 2 timmar kvar dit… Och 4 timmar kvar tiöö fluget lyfter. Nackdelen med att åka Swebus hit, deras tider passade inte riktigt mina tider. Men men… Detta påminner faktisk t lite om när jag sätt 3-4timmar i Berlin 6februari förra året på väg till Wien. Faktiskt helt okej ändå, jag har ju semester 🙂

Ätit en lång lunch, inte det godaste någonsin men kaffet som ingick var desto bättre. Var länge tveksam om surfplattan skulle få följa med till London, väldigt glad att jag tog med den nu. Den ger mig något att sysselsätta mig med under tiden jag väntar.

Gick bättre änjag trodde att sova inatt, som tur var fick jag en hel del jobb med k-ringens hemsida så det gjorde underverk med mina res nerver. Kollade även av någon idiotisk anledning på eurovision. Varför? Vad tog det åt mig igår kväll? Jag skyller det på res nerver och låtsas som det aldrig hänt. För det är ringen som vet om eller hur? Bra.

Som tur är jag inte hemma under resten av detta spektakel så kommer inte bli några fler pinsamma stunder framför detta stora spektakel för mig. Men ni andra kan ju titta, bara jag slipper höra/läsa om det. Det innefattar alltså en bojkott av fb denna helg. Twitter kan jag läsa i godan ro, sorterat borta alla tweets med hashtags kopplade till spektakelet.

Trevlig helg på er! Ja, jag vet att det är onsdag men för mig är det helg.

image

image
Dessa ska förhoppningsvis se till att jag inte får fruktansvärt ont i öronen när det är dags för landning. Utvärdering kommer såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s