Ladda ladda ladda

Nu så är nummerlappen uthämtad, chipet sitter på hjälmen, alla lappar sitter på cykeln och jag har spenderat alldeles för mycket i tältet. Alltså är dagen innan tjejvättern här till slut. Känns jäkligt bra måste jag säga. Vill bara att klockan ska 8.14 imorgon så att jag får ge mig iväg.

Dagens shoppning blev: nya cykelbyxor, nya handskar (hur sköna som helst), ny sport bh, vätskeryggsäck (måste du verkligen ha det undrade mamma) samt en jäkla massa produkter från enervit. Vad allt detta kostade mig vill jag inte tänka på, men det blev i alla fall billigare än 2010 tror jag det var när jag var i tältet ca 20min och spenderade ca 3500:-. Den summan kom jag som tur va inte upp idag.

2013-06-07 14.57.42 Chipet på plats på hjälmen, önskar du följa min framfart imorgon förmiddag går det bra via vätternrundans app, sms eller www.vatternrundan.se. Sök bara på mitt startnummer.

2013-06-07 14.54.20 5:e tjejvättern imorgon. Då får jag inte den gamla vanliga medaljen vid målgång, detta har jag längtat till sen 2007 då jag cyklade första.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s