Flygvapenmuseumet

Tillbringade en väldigt trevlig eftermiddag på flygvapenmuseumet i Linköping i tisdags med alla våra underbara fritidsbarn. Detta blev vår avslutning av ett år som varit både roligt, innehållsrikt, intressant, lärorikt men även kämpigt med jämna mellanrum. Så att få göra något roligt med alla barnen idag var vi alla värda. Alla elever verkade uppskatta veckans utflykt och tycka det var roligt att göra något nytt.

Då jag aldrig besökt flygvapenmuset tidigare tyckte att det var väldigt intressant. Men att gå med barn gör ju att man inte hinner se precis allt jag skulle vilja eller läsa på skyltarna ordentligt. Bestämt att det får bli ett nytt besök där, men utan massa barn att hålla koll på. Kan bli ett nytt besök där under sommaren, känns passande att åka till Linköping en regning dag och gå på museum.

Fanns mycket intressant att kolla på och det har märks på fritids under veckan att barnen uppskattade besöket där. Vi köpte 24 stycke leksaksflygplan som sedan vi kom tillbaka i tisdags eftemriddag varit den mest populära leksaken. Samt att jag det har varit mycket lekar som involerverade flygplan och flyga. Vet inte hur många flypplans krascher som ägt rum under de senaste 3 dagarna. Men det som varit mest intressant har varit att höra barnen nämna saker de såg på muset i sina lekar, som tex ”den kraschade precis som DC3:an gjorde”.

Alla våra elever ska ha en stor eloge för att de skötte alldeles utmärkt. Ni lyssnade och följde våra instruktioner hela tiden vi var där.

Igår var det skolavslutning och mitt första läsår som fritidspedagog är slut. Var tog tiden vägen? Men mer om det i ett senare inlägg. Ö

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s