Sista veckan på T1

Nu är det klart att jag inte blir kvar på Fridtuna och T1  i höst. Känns lätt sorgligt och tråkigt, men samtidigt var jag inte direkt allt för förvånad av beskedet. 

Så vad jag gör i höst är i dagsläget väldigt osäkert. Har varit på 2 intervjuer denna vecka, dels på Norra här i Motala. Den tjänsten fick jag inte, tråkigt det med. Den andra intervjun jag varit på är på Bäckskolan i Berga Linköping. Pratat med rektorn där idag och det ser i alla fall lovande ut. Så hoppas på det nu!

Men så här så såg min sista vecka på T1 ut.

Måndag: Bosses glassbar!

Tisdag: Pizza, gamla Linköping, fenomenmagasinet samt att vi åkte häst och vagn.

Onsdag: Film, popcorn och glass i regnet.

Torsdag: Utflykt till Trollegater och Hallsta ängar. Mycket trevligt. Tack för inbjudan Tunvalla, det uppskattades att vi fick ta med 12 barn på er utflykt. För mig var det även härligt att få tillbringa en hel dag med 12 av de goa barn jag haft under åren. Klättra i urbergsgrottor var en riktigt cool upplevelse som jag gärna gör om.

Fredag: Njuta av varje minut med de barn som är på fritids! Ett stort tack till mina underbara kollegor för den fina blomman och presentkortet på Itunes. Det hade verkligen inte behövts, men de fick mig verkligen att känna mig uppskattad.

2013-06-29 11.57.40

Allt som allt blev sista veckan riktigt bra, ett härligt avslut på ett underbart år.

Jag vill tacka alla mina underbara kollegor, alla goa barn samt deras föräldrar för ett helt underbart år. Jag trivdes väldigt bra hos er och önskar er all lycka i framtiden. Jag kommer sakna er alla, men bär med mig de härliga stunder vi haft tillsammans. Tack för allt ni lärt mig under detta år. Utan er hade jag inte haft den erfarenheten jag har idag. Kanske kossas våra vägar igen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s