Presenttips

Insåg att jag faktiskt fyller år snart, den 26 aug rättare sagt. Hela 24 år blir jag denna gång. Vad åren går, det var ju nyss jag fyllde 18. Och med den insikten kom även insikten att då börjar frågan om vad önskar du dig droppa in. Och som vanligt har jag absolut ingen aning. Men jag ska ändå försöka få ner några förslag på vad jag skulle uppskatta. 

  • Skivspelare till mina lp-skivor. Den lilla jag har funkar men jag vill ha något modernt och inte en bärbar! från 70-talet med inbyggda högtalare. Jag vill kunna lyssna på mina Ledin skivor med bra ljud.
  • Mountainbike till cykelvasan 2014! Nytt cykellopp och ny cykel behövs därför. Samt skor till denna cykel med då såklart.
  • Soffa. Jag behöver och vill ha en ny soffa att ligga i medans jag lyssnar på mina lp-skivor jag spelar upp på min nya skivspelare 🙂
  • Körlektioner! Jag har bestämt mig för att äntligen ta körkort, under hösten ska alla papper ordnas och handledarutbildning ska gås med de 3 som fått äran att köra med mig. Bara välja trafikskola kvar 🙂

Det var allt jag kom på nu, listan kanske utökas framöver.

En reaktion på ”Presenttips

  1. Ping: Anki Bågenmark | Jag fyller om 11dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s