Inga inlägg men många läsare…

Har inte skrivit något här på några dar men samtidigt så har besöksstatiken legat stadigt. Hmm, det ger alltså fler besökare att int skriva något än att lägg upp något nytt dagligen. Eller är ni samma personer som varit inne och kollat om jag orkat uppdatera denna lilla blogg?

Ungefär som tidningarna har nyhetstorka under sommaren har inte mycket och skriva om. Det händer helt inte så mycket just nu. Livet just nu handlar mest om att njuta av sista dagarna på semestern, läsa böcker och njuta av värmen. Bäst att passa på!

Idag är det bara en vecka kvar av denna semester, vilket för övrigt är min absolut första semester någonsin. Under de veckor jag gått hemma har jag insett att det faktiskt är rätt skönt med ett break under sommaren.  Efter att ha varit skapligt rastlös första veckorna har jag sedan lärt mig njuta av denna nya erfarenhet.

Snart kommer det även lite bilder från min och mammas resa till Riga. Då kommer även historien om den bästa guide jag någonsin träffat, skrattar så fort jag bara tänker på Olga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s