Legenden om HammerFall

Min recension och mina tankar om/kring ”Legenden om HammerFall”, skriven av bandets gitarrist tillika grundare Oscar Donjak.

Direkt när jag läst ut boken skrev jag följande på twitter: Så har jag läst ”Legenden om Hammerfall”. Ett måste om du är ett HammerFall fan eller om du bara vill läsa en bra bok om ett hårdrocksband. Detta är en måste bok om man gillar HammerFall, boken beskriver hur HammerFall grundades och bandets resa fram till idag. Boken bjöd på flera roliga historier från olika resor runt jorden. Extra roligt tycker jag att det var att Motala nänmdes i boken, tyvärr var jag ej på den konserten då jag bodde i Wien då. Något som jag insett när jag läst den här boken är att de verkar ha väldigt roligt tillsammans. Det har slagits sönder både det ena och det andra men enbart för att det är kul. Tydligen kan det  vara riktigt roligt att misshandla kylskåp.

Att boken är skriven av HF grundare tycker jag gör att det man läser verkligen är bandets egna ord. Det här är verkligen deras historia berättad på ett bra sätt. Det delas ut några smällar, men dem som får dem har säkert förtjänat det. Det här boken för dig som läsa historien om ett av Sveriges största hårdrocksband, jag tror att även om inte har HF som favoritband men gillar musikstilen kan man absolut uppskatta denna bok.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s