Jävla knä

Detta med att vara sjukskriven är inte allt för roligt alltså. Var på vårdcentralen i måndags, det slutade med sjukskrivning 2 veckor samt en remiss till ortopeden. Va skapligt nära att att doktorn satte en nål i mitt knä för att tappa det på vätska. Slapp det som tur, gjort det en gång. Fy fan, gjorde så jävla ont. Men det fanns ingen vätska i knät då, gör det är tydligen rätt skönt.

Slapp denna behandling då min doktor ringde till ortopeden och rådfrågade överläkaren där. Ortopeden skulle kalla mig inom 1-2 veckor sa dem i telefon till läkaren på VC så bäst att dem håller det. Pga detta behövde vi inte försöka tömma mitt knä på vätska. Men hade vi gjort och det funnits blod i knät hade det varit raka vägen över till akuten. Min fråga är då, om jag nu skulle ha blod i knät är det så jäkla bra att jag går med det? För det känns ju inte som att det skulle bli bättre av att ligger kvar där om det nu är så viktigt att besöka akuten direkt vid en sådan upptäckt.

Enda fördelen med att vara sjukskriven, jag hinner packa inför flytten. Men inte ens det är problemfritt, jag kan inte röra höger ben normalt samt har svårt att stå länge, bära, sitta på huk (det kan jag inte annars heller dock) samt sitta på/ ta mig upp från golvet.

Känns knät bättre efter en vecka hemma med mycket vila och minimal ansträngning? Svar nej. Borde det göra det? Svar ja.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s