House of Cards

Det finns fördelar med att gå hemma, dem är inte många och man tröttnar jäkligt snabbt. Men en av dem är att jag har hunnit se n underbar serie, House of cards. Den första serie som producerats av och för Netflix. Den hade premiär i feb 2013 och varför jag väntat till nu med och se den går över mitt förstånd. I och för sig behöver jag inte vänta så länge på säsong 2 som kommer, enbart på Netflix såklart, den 14/2.

Vad handlar den om? Politik, intriger, sex, svartsjuka och dramatik beskriver serien rätt bra. Kort om handlingen i serien, Frank Underwood (Kevin Spacey) slänger ut reglerna genom fönster efter att ha blivit lurad av den nya presidenten. Nu tar han till sina egna regler för att klättra mot den politiska toppen.

Jag fastnade i denna serien efter ett halvt avsnitt, sedan plöjde jag igenom resterande 12 som inget. House of Cards är bland det bästa jag sett i serie väg på länge. Första halvan av säsong 1 var tveklöst bäst, den tappade lite mot slutet men säsongsavslutningen var underbar. Jag längtar som attan till 14/2 nu när hela säsong 2 släpps på Netflix. Att få tillgång till en hel säsong på samma gång tycker jag är en stor fördel. Slippa vänta vecka in och vecka ut för att få reda på hur det kommer gå. Vill jag se hela serien på en helg går det, jag gillar att se en eller två säsonger av en serie efter varandra så detta är perfekt enligt mig.

House of Cards är definitivt sevärd, har du ett konto hos Netflix tycker jag definitivt det här är en serie du bör kolla in.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s