Knä…

Besöket på ortopeden i torsdags slutade i alla fall med en diagnos.  Ligament skador i knät. Antagligen var det så att knät hoppade ur led i duschen, men denna gång hoppade det tillbaka. Det gör knän 9 av 10 gånger fick jag lära mig när vänster gjorde det men satt kvar på sidan. Pga detta har jag skadat ligamenten som håller knäskålen på plats, aj. Men nu vet jag det i alla fall.  Alltid något.

Hur får man ordning på det? Finns 2 alternativ, antingen sjukgymnastik eller en artroskopi. Väntar på att doktorn ska höra av sig till mig ang vilket det blir. Hon ville rådfråga en mer erfaren kollega innan vi tog ett beslut. För mig får dem gärna gå in knät om det skulle ge mig ett ordentligt svar på vad som är fel. Sjukskriven ytterligare 3 veckor, dock har jag inte det på papper än. Enligt doktorn var det bättre att ta ett beslut på hur vi går vidare innan ett läkarintyg skrivs. Hoppas det beslutet tas snart, jag behöver dels lämna läkarintyg till jobbet men även skicka in ett nytt till försäkringskassan. Min lilla doktor skulle ringa mig, hade hoppats det skulle hänt idag. Men icke, då får hon se till att ringa på måndag tycker jag.

En fördel dock, kan ta emot mina nya vardagsrum möbler själv på torsdag i min nya lägenhet 🙂 Just nu sista kvällen på Norra Herrgårdsgatan. Det var ett trevligt 1 1/2 år här men nu ska det skönt att komma till rätt del av Motala igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s