Jag är igång #Blogg52

Första inlägget för mig under #Blogg52 blir en kortfattad historia om hur det kom sig att jag startade denna blogg.

Jag startade denna blogg innan jag reste till Wien i feb 2012 som ett sätt för vänner och familj skulle ha lite koll på vad sysslade med. Det blev en hel del bilder, och historier om mitt halvår i en de bästa städer jag besökt. Genom att skriva om alla min upplevelser upptäckte jag när kom hem att många hade redan koll på vad jag till viss del gjort. Det blev även ett sätt att behålla allt jag fick vara med om, det händer att jag går tillbaka och läser om vad jag gjorde just den där dagen under våren 2012.

Sedan jag kom hem så har jag utvecklat det här med bloggandet, det har gått från att vara en kanal där jag kan dela med mig av min vardag till vänner/familj till att bli en blandning mellan fotoblogg och skrivblogg. Foto blev ett stort intresse under mitt halvår i Wien, och nu blir det ofta promenader med kameran i högsta hugg. Så hoppas att jag under dessa 52 veckor ska kunna bjuda på en hel del bilder som speglar min vardag och intressen.

För er som inte vet vad #Blogg52 går ut på så handlar det om att publicera minst ett inlägg varje vecka, på onsdagen, under ett år. Under detta år ska jag även läsa och kommentera minst en persons inlägg varje vecka. Dem kommande 52 veckorna kommer absolut bli en utmaning, en rolig och intressant utmaning. Motivationen kommer definitivt tryta längs vägen men då hoppas jag att vi deltagare kan pusha varandra till att klara av detta. Dels genom #Blogg2 på twitter och i vår facebook grupp.

Ja, bilden nedan är från Wien. Skaffade flera nya vänner, bland annat Mozart. Tyvärr kunde jag inte ta med honom hem, men planerar att åka och hälsa på min polare i sommar igen.

me and mozart

 

Vi hörs, om inte annat nästa onsdag igen 🙂

 

Annonser

3 reaktioner på ”Jag är igång #Blogg52

  1. Är det en gata som går ner från gågatan inte långt från operan? Mellan Operan och Stephansdomen? Blir kul för mig att se alla Wienbilder. Mariana som bloggar på #Blogg52 har bott där i många år.

  2. Första gången jag var i Wien reste jag från Bulgarien där jag arbetade för att tillbringa några dagar där i januari. Vilken stad! Det tycker fortfarande om sig själv som kejserliga och jag kände verkligen som om jag kom från den mest avlägsna provinsiella hörn av Balkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s