Renovering

Onsdag igen vilket betyder det 3:e inlägget under #Blogg52.

Hade ingen aning om vad jag skulle skriva om men när jag kom idag löste det sig enkelt. För idag startade den efterlängtade renoveringen hemma hos mig, väggarna i sovrum och vardagsrum ska snyggas till. Ner med det gamla och upp med det nya. Och pga detta är min lägenhet ett enda stort kaos just nu. Kände direkt när jag kom hem att jag inte ville vara hemma ikväll, så nu sitter jag hemma hos mamma och skriver detta.

Hade tänkt dela med mig av lite bilder på hur mitt hem ser ut just nu, men självklart så ligger både kabel till kamera samt minneskort adapter kvar hemma. Så där sprack det. Men dem kommer istället upp under morgondagen, förhoppningsvis även med bilder på det slutgiltiga resultatet.  Kommer säker bli bra när det är klart tänkte jag när jag gick omkring i kaoset.

 

Annonser

7 reaktioner på ”Renovering

  1. För våran del är det frågan om att någon gång (innan pensionsålder) nå fram till det efterlängtade ”avsluta renoverandet”-läget… 🙂 Ser fram emot bilder!

  2. Fast just i kaoset känns det där ”när det är klart” så avlägset. 🙂

  3. usch ja, var hemma hos en väninna som renoverar och det verkar vara ett evigt meck!

    • Verkligen, hoppas på att det är snabb renovering nu. Fick flashbacks till stambyte för några år sedan när jag var utan badrum en månad. Fy för renovering ibland alltså.

  4. Vad kul med renovering och det skulle absolut behövas även här, men blir nog inte nu. Svårt att skriva en viss dag och alla dagar passar inte, men du lyckades och irriterande med bilderna kan jag tycka som brukar säga, inte utan min kamera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s