Tv serier jag inte missar

Dags för en av veckans höjdpunkter tv mässigt strax, nytt avsnitt av NCIS Los Angeles. Jag följer ett fåtal serier slaviskt,  det går inte att missa ett enda avsnitt. Jag vill se vad som händer så fort det bara är möjligt. Så därför ser jag alla mina favoriter dagen efter sändning i USA. Orks vänta på att den aktuella säsongen kommer till Sverige. Då skulle jag ändå lyckas få reda på vad som händer genom tex fb och twitter långt innan dess.

De serier jag inte missar en  minut av är:
● NCIS Los Angeles – hängt med från början för 6 år sedan och tycker fortfarnde att det är lika bra. Fastnade för denna genom orginalserien NCIS som jag följde slaviskt några år. Men i  mitten av förra säsongen tröttnade jag. Funderar på att ge den en chans igen.
● Big bang theory – jag bara älskar Sheldon! Bazinga
● House of cards – fastnade i början av min sjukskriven i jan och drog hela säsong 2 på alla hjärtans dag under ett 12 timmars tv maraton i soffan.  Ser fram emot Franks kommande intriger under säsong 3. Men får  nog vänta ca ett år på det… Ahhh.
● How i met your mother – den segaste sista säsong är äntligen över. Att behöva vänta en hel säsong på ett bröllop som inträffade 55timmar efter sista avsnittet under näst sista säsongen var för mycket. Och visst, under sists avsnittet fick vi veta ”how i met your mother” men slutet hade jag inget till övers för. De första 8 åren var bra, sista säsongen var absolut den sämsta. Ärligt talat är det rätt skönt att det tog slut förra veckan.

Har fölt fler serier till och från, men ofta tappar jag intresset efter ett tag.

Försöker ha en plan för vad inläggen ska handla om på onsdagarna när det är dags för #Blogg52 men av någon anledning skriver jag alltid om något annat. Kanske kommer runt till att skriva inläggen jag tänkt framöver ändå. Vem vet? Kanska inte ska ha någon plan för inlägget nästa vecka? Hur blir det då tro? Får jag massor idéer då på onsdag eller kommer det vara stillestånd i hjärnkontoret?

Första inlägget från min nya platta förresten, en jäkla skillnad på galaxy tab2 och tab3, till det bättre. En väldigt klar och skarp bild på tab3. Min galaxy s5 är även den på väg. Skickades från netonnet idag.

Men nu dags för ett nytt fall med teamet i NCIS Los Angeles.

Annonser

3 reaktioner på ”Tv serier jag inte missar

  1. Det är lurigt komma på ämnen till varje onsdag. Men jag tror det funkar lika bra att bara fri skriva som att ha något bestämt

    • Inne på det, så länge man är nöjd det man själv skriver. Denna utmaning har i alla fått mig att uppdatera betydligt oftare.

  2. One of the thinkgs I like about American TV series are the actors who come around again. In ”How I Met Your Mother” it’s Alyson Hannigan who I’ve followed since she was Willow in ”Buffy”. In ”The Big Bang Theory” it’s Mayim Bialik (Amy) – once Blossom – who is the only one of the BBT gang to _actually_ have a Doctorate. In ”NCIS LA” it’s the brilliant Linda Hunt. And in the original ”NCIS” of course it has to be David McCallum – or as I prefer to think of him, Illya Kuryakin – ”The Man from UNCLE”.
    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s