Säsongsavslutningarna på tv duggar tätt

Snart är ännu en säsong av en favorit serie över. Började kolla hannibal på Netflix förra veckan, totalt fast direkt. Så senaste 2 veckorna har jag typ ägnat åt att kolla ikapp alla avsnitt,   på lördag blir det tolfte och sista avsnittet av säsong 2. Tror det kan bli en sjujävla avslutning på säsongen. Allt som hänt under 11 avsnitt känns som det lett fram till något fantastisk hemskt avsnitt. Speciellt scenen i sonens första avsnitt som slutade med ”12 weeks earlier”. Hur ska det gå?

För övrigt är Mads Mikkelsen helt fanatisk som Hannibal. Inte sett någon hannibal film eller läst böckerna innan. Men den här serien fick mig på intresserad direkt. Allt utspelar sig långt före när lammen tystnar, så man får träffa en ”ganska” normal människa. Dock med vissa konstiga hobbies.

Trailer för veckan avsnitt! Ryssningar. Så glad att det blir en 3:e säsong.

http://youtu.be/PI_Vwhj-TK8

Så snart är även den sista serien jah börjat följa slut för säsongen. Inget mer Big Bang Theory, NCIS LA eller h Hannibal på x antala månader. Tips på serier värda att kolla? Finns dem på Netflix är det ett stort plus.

För övrigt, håll tummarna för ett lyckat besök på ortopeden i morgon. Dags för återbesök ang knät.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s