Cykelvasan

Helgen som var var jag i Dalarna för att cykla Cykelvasan 45. Mitt senaste projekt när det gäller cykling. Och det var hur roligt som helst! Nästa mål, hela Cykelvasan 90km!

Startade i oxberg och började med att dra ett varv runt Oxbergssjön innan det bar av mot Mora. Cyklade samma runda som halvvasan går. Innan start siktade jag på en tid runt 3 timmar,  det gick på 2,26,41! Sa jävla stolt. När jag kom till eldris med 9 km tittade jag på klockan för första gången och insåg att jag hade varit ute i 2tim 5min, att jag hade chans på en tid under 2,5 timmar slog mig då och då bestämde jag mig för att satsa. När jag kom in på upploppet i Mora hörde jag speakern säga att klockan var kvart över tre,  jag klarade det insåg jag då. Startade vid 12.50. När jag sedan fick reda på min tid av mamma en stund efter målgång var det helt ofattbart.

Efteråt var jag så pigg att jag kunde att cyklat lika långt till. Så då bestämde jag mig för att satsa på hela sträckan nästa år. Bara hoppas jag får plats, gäller att vara beredd när anmälan öppnar. För Cykelvasan var bland det roligaste jag gjort. Spöregn, lera, kyla och lite sol på slutet. Alla ingredienser för en lyckad och härlig stund i på mtb:en i skogen.

Innan start!

image

En aning skitig och väldigt glad. Jag gjorde det!

image

Beviset!

image

Ett lopp kvar denna säsong, Roxen Runt på racer den 31 augusti.

6 dagar kvar till min 25 års dag för övrigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s