Ett år äldre

Igår blev jag ett år äldre,  men knappast klokare. Halvvägs till 50 insåg jag igår när mamma var här på tårta. Och tydligen snart lika gammal som mina föräldrar, som hävdar att dem inte är en dag äldre än 27.

Firade min 25 års dag uppkrupen i soffan under min slanket med att titta på film. Gick hem från jobbet efter 2 timmar i måndags, med en härlig förkylning. Men det gjorde absolut ingenting då jag firat ordentligt den senaste månaden. Jag har nog aldrig firar min födelsedag så ordentligt som jag gjort i år. Tusen tack till alla som på något sätt gjorde min 25 års dag väldigt minnesvärd! Jag älskar er allihoppa!

image

Nyfödd Anki!

image
Anki ca 25 år senare, på gungan som morfar gjorde åt oss barnbarn.

image

Den enda presenten jag fick igår, ett nytt halsband som min mor och 2 andra gjort. Gjort av en sked som en gång i tiden tillhört min mammas farmor/farfar och som senast kommer min mormor/morfar.

4 reaktioner på ”Ett år äldre

 1. Grattis Anki!
  Mellan 25-35 går det inte så fasligt fort. Men sen 😉 En del säger att det blir bättre, men det vete 17. Mitt råd till dig: skaffa inte allt för många barn när du väl gör det (om du inte ÄLSKAR ungar något alldeles förskräckligt), Träna och använd tandtråd. Speciellt det där med att inte sluta träna. Det är ett bra råd, tro mig!
  Kram
  Susan

 2. Grattis Anki! Vilken fin present du fick, underbar! Hållre med Susan, 25-35 gick i lugn takt, men sen … Får jag göra ett tillägg till Susans tips: använd solskydd, skugga och parasoller, använd inte cigaretter.
  Kram
  Eva

  • Tack! Ja verkligen, den blev jag lite förvånad över. Det där med solskydd och skugga har jag redan börjat praktisera, kände mig genast mycket äldre när jag flydde solen under sommaren. Det har inte direkt hänt innan, kanske ändå blivit lite klokare. Cigg har jag aldrig börjat med, och tänkte inte börja nu heller. (Förutom någon lite feströkningen någon gång då). Tack för dessa underbara tips inför framtiden, känner mig genast mer förberedd för kommande år.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s