Mitt 2014

Så var 2014 över, och överlag har det varit ett bra år. Det började på sämsta möjliga vis men tog sig sedan. Avslutar året arbetslös men är rätt tillfreds med vad 2014 hade att erbjuda.

  • Duscha kan vara livsfarligt. Det kan sluta med en meniskskada och 3 månaders sjukskrivning. Så 2014 var året även höger knä bestämde sig för att ge upp. Hej då till friska knän.
  • 6:e Tjejvättern gick inte så bra som jag hade hoppats. 2 min från min rekordtid. Jävla regn, blåst och hagel. Nya tag 2015.
  • 1572 mtb challenge. Det jobbigaste jag någonsin utsatt mig för. Hur fan tänkte jag? Helt slut med 2 mil kvar, men jag tog mig i mål. Långt före tiden jag hade som mål innan. Ca 3,5 timma på 6,5 mil mtb. Att kollapasa direkt efter målgång i folkets park var det värt. Alla synrubbningar, skrikande muskler och känslan av att vara totalt slut fysiskt. Älskar den, för jag gjorde det!!!
  • Cykelvasan45, det roligaste jag gjort! 2,26,41!
  • K-Ringens utställningar har inte varit bra för min plånbok. Men flertalet nya verk pryder nu min lägenhet. Och så fint det blev.
  • Jag  fyllde halvvägs till 50 och firade ordentligt i ca 1 månad. Höjdpunkten den underbara kvällen 26 juli på Berggrens.

2015, vad väntar då? Jo bla min 3:e Vätternrundan, 7:e Tjejvättern och så Cykelvasan90 i aug. När man inte kan åka vasaloppet pga dåliga knän kan man ju cykla det istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s