Vara social utan att vara social

När man besöker en vän och inte behöver vara social. Så underbart, ungefär som att vara hemma även fast man inte är det. Igår satt vi i varsitt rum framför varsitt netflix och sågs typ när vi åt. Men det var helt ok. Att kunna göra det även fast man inte är hemma och känna att det är okej, vilken bra dag. Nu senaste timmen har vi suttit i soffan med varsin telefon och spelat spel. Vadå social? Måste man vara det? Det kan väl räcka med sociala medier.

Att dra till jönköping några dar var helt rätt beslut, så skönt att komma hemifrån. Slippa klätttra på väggarna. Lägenheten klarar sig utan mig några dar. Det här att vara arbetslös är inte bra. Enda fördelen, sovmorgon och slippa ställa klockan på kvällarna. Men kommer på mig själv att sakna det.

Här är allt sig likt, gick ett varv på stan idag. Men det var så kallt så det blev en kort runda. Det kom ner något vitt också, och det var jag inte beredd på. Hade inte planerat för det när jag valde jacka. Vinterjackan hänger bra hemma i hallen på vagngatan… Där gör den ju stor nytta när jag fryser i Jönköping.

Mysa med katter är inte fel, hade en lång och härlig stund med Simba i soffan idag. Jag tänkte film, Simba tänkte klia mig på magen. Kunde inte motstå när han hoppade upp tittade på mig med sina söta ögon. Tur jag är allgerisk, hur skulle det gå med sådana sötchocker hemma varje dag?

Imorgon bär det hemåt igen, vet inte när än dock. Orkar inte boka resa ikväll, bestämmer mig när jag vaknat imorgon vad som är en passande tid att åka hem. Tillbaka till klättrandet på väggarna. Lägesrapport om hur det går och bästa tekniken för att hålla sig kvar samt hur man snabbast tar sig till taket kommer. Kan även tänka mig att undersöka hur man bäst håller sig fast i taket när man tagit sig dit. Kan spindelmannen kan väl jag.

Allt går, bara man vill!

3 reaktioner på ”Vara social utan att vara social

  1. Ang. sötchocker så kommer jag nog hota med ”dagens bild” på dem när du är i taket och hänger så jag får ner dig igen. Tänk nästa gång du är hos mig, ja då är du i Gbg. Inte lång bort nu. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s